Followers

Sunday, 24 June 2012

cerita cinta sepanjang cuti sem .

semoga Allah kekalkan persahabatan kami . amiiinnnn .


hyet ! hyet ! hyet ! warga blogger sekalian .
lame kan ina menyepi mendiamkan diri . bukan sombong atau lupa kan blog ny.
tapi ina bz skit.yerla semenjak cuti sem dah bermula sampai la dah nak habis cuti sem,
bz memenjang.mak sakit urat saraf.Alhamdunillah, nasib bek time kaki mak krem ina ada.
kalau tak tau jadi ape ngan emak.

ehem! ehem! ehem !
satu cerita bahagia yang ina nak kongsikan. abg ina yang totok tu, dy dah selamat bertunang,
dengan gadis pilihan nya. dalam keluarga kiteorg panggil totok dengan panggilan  uda. sbb dy anak no3 dalam keluarga. uda tunang pada 10/6/2012. dari pihak kami amek tema hitam silver .
dari pihak perempuan pulak warna purple. dulang hantaran pulak dari pihak laki 17 berbalas 15.
hahahah pelik x ? sepatutnya perempuan lebih dari lelaki ini lelaki yang lebih . ok ina tunjuk pulak gambar uda tunang ,

>toiiii ! toii ! ini la abg ina n bakal kakak ipar ina . <

>hantaran dua2 belah pihak .<

> ini la family besar ina, eh xbesar lagi. ina n abah xde<

alamak ! ina lupa nak cerita satu cerita ni .
ini kisah ina dan sahabt2 ina. cerita ini bermula ....
jeng! jeng! jeng !...................
pada satu hari.... ina dan rakan merancang mau pergi ke majlis wedding lect.kami cik jaja.
pada 2/6/2012. teruja sangat tgk cik bila dah di solek . sbb ape sebelum ni bila mengajar cik xmakeup.
so bila make up seri dy naik. muhahahaah. cik kawen dengan orang negori. yolah mengajar kek negori, so kawen pon ngn orang negori lah. 
xlamo lai eden pulak kawen ngn orang negori kan . kihkihkih . *perasaan!
nak tgk x puan shamariza dengan pasangan nya . jom2 terjah !

>see ! cantik kan dia<

>depan umah paun<

>dimana-mana ada kami.chill !<


okey! stop sampai sini . ina dah penat menaip ..
9/7 ina dah start LI doakan ina okey guys ! ..
bye ....

No comments:

Post a Comment