Followers

Thursday, 26 January 2012

untuk mu capital N .

sumpah aku terkedu ngn komen-2 korang .
sumpah gak aku sdey ngn cre korang !

kow kawan aku , kow  yg tolong aku time aku ada masalah ngn dy .
kow tolong aku time aku nak jumpa dy . kow gak yg tolong smpaikan salam  dy untuk aku .
tapi tu semua tinggal kengan je , kawan .

secare tibe-2 aku terbace wall N , n aku bce semua komen-2 dy .
ada teselit name kow kawan , ok !
aty aku mula rase len . aku bace wall kow lak kawan .
ape yg aku pkirkan selame ny tepat sekli . aku nampk perkataan RINDU  .

ya Allah , tabah kan hati hambu mu ya Allah .
mungkin dia bukan jodoh aku .

semoga korang kekal bersame selamenye ,
aku hanye mampu mendoa kan korng bahagia .
thnkz a lot to N sbb kow dah pernah buat aku happy , fun ngn kow .
kow seorng yg cool , romntik .  suke berfalsafah .
segala barangn pemberian kow aku still simpan smpai sekarang .

aku akan ingat korang sampi bile-2 .
sbb kite berjumpa ditempat yang paling istemewa dalam idup aku .




sian gambar kow , bek-2 ensem jadi itam aku kerje kan . sory . kow ingat aku sellu k . kow kne ingat yg aku pernah ada dalam ati kow . n kow pon kena ingat yg kow penah cuit ati aku stu ketika dulu . trima kasih aku ucapkan tok selame perkenalan kita .


SAY BYE CAPITAL 'N' :)

Tuesday, 24 January 2012

izwan pilus telah pergi mengadap ilahi

NAMA: Khairil Izwan Pilus
PANGGILAN: Izwan atau Kutek
TARIKH LAHIR: 24 November 1979
TEMPAT LAHIR: Hospital Universiti, Kuala Lumpur
BINTANG: Sagitarius
TINGGI: 174 sm
ADIK-BERADIK: Anak kedua daripada empat beradik
HOBI: Membaca dan aktiviti lasak
PENDIDIKAN: Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan dari Universiti Utara Malaysia (UUM)
MUZIK: Pop, R&B, Irama Malaysia, balada dan alternatif rock
PENCAPAIAN: Finalis Bintang RTM (2004), Finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2006 dan Finalis Anugerah Industri Muzik (AIM) ke-14.
Kematian Izwan Pilus ini sebenarnya agak mengejutkan. Tetapi yang hidup pasti akan mati. Daripada Allah kita datang, kepada Allah kita kembali. Takziah kepada keluarga Izwan Pilus. Jenazah Allahyarham Izwan Pilus dijangka di bawa pulang ke kampungnya di Jalan Taman Nyalas 2, Taman Nyalas Permai, Jasin, Melakauntuk dikebumikan. Al fatihah.


Monday, 9 January 2012

thnk's KAWAN .

terkedu , terdiam , tercengang , dan 'ter' yg sekutu dengan nya .
bertarikh 8/1/2012 .
bertempat bas plusliner .
otw pulang ke seremban .

call pertama :

gurl : salam , nk taw kow spe ?
me  : aku ina . y ? kow sape ?
gurl : kow ina lok heng ?
me  : yes ! kow spe ??
gurl : aq gurl im . asl kow xperlu taw . xpenting .
me  : xpenting bg kow , penting bg aku .
gurl : weyh-2 jp g aku call balik .

see . blom-2 dh tunjuk perangai ngn aku . shiitt ! time ny perasaan aku jgn ckp la . mcm-2 dah , berdebo . tertanye-2 . mcm-2 at pale aku ny . yg aku pikir . aku nk text im nk maki-2 dy . opss ! aku kena kawal dulu . tanye im . 

call kedua :
gurl : ok kite sambg balik . kow cple ngn dy dah brpe lame ?
me  : dah 10 blan , kow lak ?
gurl : aku ? dah sethun lbey . weyh ! kow xrase ke yg kow perampas ?

oh tidak ! dy kate aku perampas . s**l la pompuan ! dalam situasi yang xley kawal , ape y terlintas dalam pale aku . ny je la .
me  : perampas ?? hahahahah . tak kot . dy yang teeeeeettttt . (maaf aku xley nk malu kan dy )
gurl : kow ny knpe ha !
me  : kow nk amek dy amek la weyh ! aq xesh pon . aku xbatak pon ngn sume ny , aq dh pent dah nk bercinta-2 .

sumpah aku malaz nk dengo dy bebel , aku pas fon uh kat fara . xtaw la fara ckp pe ngn pompuan uh , trus dy letak . so . aku mula kan kerje aku dengan menaip mcg maki hamun . ciittttt ! beraaakkk la jantan ! 

xlame tu aku dapat text dari kawan bek mase seklh aku dy ckp . 'best x ?' ha ? ape ny . nasib bek la aku xsend mcg maki hamun tu kat im . aku reply mcg mmbe aku tu , 
rupe-2nye ....... 
pompuan y mengaku gurl im tu dy , ! owhhh tidak . nk guraw pon xmengak la shial ! . 

ok fine ! aq maaf kn dy .
cite xhbis lagi .... masalah baru datang kat aku .
im call
jam 22:56 .
mula-2 ok , ckp bek-2 , guraw-2 . ahah ! sukenye ..
lame-2 . oh tidak ! mula la perang dunia kami .
rupe-2nye membe aku tu dah cite semua ape y aku ckp .
OMG !
ape lagi ny . bertambh-2 maslah aku . heyy !
im berterus terang ape y selame ny dia pendam ,
oh sdeynye  ..
aku pon xnk mengalah .
aku lawan balik kate-2 dia . n aku luahkan segala benda y aku pendam .
dari situ la kate putus keluar dari mulut aku .


aku masih sayang kan dia . tpi aku xnak luah kan .
aku dah ckp dia laki xgune .

betul pe aku buat ni , ya Allah . pe patot aku buat ni .