Followers

Sunday, 26 February 2012

24.2.2012

 tarikh 2
 tak penah aku lupe tiap2 taun. 
hari lahir my ex, merngkap my bFF .

 

ha ni la dy org nye . mohd izham ibrahim .
berketurunan mamak .
ny gambar lama ketika kami bersama .
24/2/2012 ialah hari jadi am . time ny juga hari JUMAAT , & aku
ngah cuti pertengahan sem . Dy kate aku org pertama wish , mane taknye  kol 11.30
aku dah text dy , sbb aku takot  tertydo .

dalam text yang aku wish banyak aku bagi kat dy kate2 perangsang .
sbb tu dah biase bagi aku dari kiteorg cple agy .

entry ny aku buat sbb aku terlalu emo ngn am .
am call aku pkul 8. time tu aku pening sngt , badn terasa panas , tekak terasa perit .
tapi aku still layan am cam biasa .

aku tak nak am taw aku xberape ok , sbb t macam2 dy tanye .
am call malam sebab aku taw dy penat kerje pd siang hari .
aku tak kesah . tapi2 tetbe dy terbukak crte yg siang dy xkerje .
ohhh !! ok . tapi kenape dy xcall aku siang klu betol dy xkrje?
sedang kan mase bufday aku , aku kerap call dy siang n malam walaupon aku ada boy .
aku bukan nak ungkit tapi dah kali ke2 dy wt aku cm ny . 
eh ! ttbe dy cakap nak letak call sbb nak kuo , aku rase tak sampi 10mint dy call.

ok terasa , kecik aty , jauh aty sama itu anak mamak .
aku pon ape lagi luahkan ape aku pendam selame ny . 
ngan kepale y ngh serabut giler , aku terus letak fon ! aku tak kesah ape dy nak cakap.
tak sampi 5minit am call balik , aku tak angkt call dy  5kali . kali ke6
aku angkat , tapi aku rase am cm kat ats moto sbb bnyi agin , hurrmmmm .
lepas tu am call aku tak angkat .

esok hari , aku on fon . dapat mcg menimbun dari am .
dy mintak maaf , dy pujuk , dan dy macam2 lagi .
am kate dy xley gadoh ngan aku , selagi aku tak maaf kan dy , dy tak senang dduk .
mane taknye kami kenal dari sekolah rendah lagi .
selame aku kenal am , dy seorang yang ssh nak rapat ngn pompuan .

best sangat bile ingat kan zaman2 dulu . kalau diputarkan mase aku nak tarik kate2 putus dari dy .
am . aku nak mintak maaf ngan kow , sebab aku emo sngat malam tu .
and . aku mintak maaf sangat2 kat kow sebab dah kacau kow .
aku rase lebeh bek tak ggu kow lagi , sbb aku  tak nak sebb aku kow n gurl kow gadoh .

biarlah kite dah xrapat cm dulu , yang pentg aku tak nak orang angap aku perampas .

Thursday, 9 February 2012

bile nak berakhir .arrgghh !

arrrrggghhhhhhhhhh ! 
aku dah bosan ! aku dah bosan ! aku dah bosannnn ~

sampai bile nak pura-2 depan dy . sampai bile aku nak terima semua ny .
aku dah try tok terima dia sebaik mungkin .
tapi ..
aduuhhhhh . aku tak mampu .
kow dah banyak tolong aku , kow dah banyk bg kasih syg kat aku dan kow  banyak macam-2 lagi . thanks kat housemate aku yang sorng tu dah bagi semangt kat aku , dh bagi nasihat kat aku supaya terima dia ape adenye . kadang-2 bila kuo ngn dy , dy kenalkan aku kat kawan2 dy . sampai aku xley nak kate ape . tak kan aku nak marah dia , kecik aty dy . aku xnak buat dy terasa . sebab aku sendiri xpaham ngan sikap aku ny . kadang aku happy  bila ngan dy , kadang tak , kadang meyampah , kadang syg . aiiissshhhh cam mane perasaan ny  boley datang . mak dah berharap kat kow . tapi aku ? still belom 100% terima . 

bile aku marah-2 kow , kow still ngan aku , bile kow dh bace macg-2 aku kow marah aku , tapi aku pujuk kow pulak . aku tak taw sampi bile semua ny . aku tak tau sampai bile aku boley simpan perasaan ny .
arrggghhh ! kow dh wat aku serba salah , kow tak kesian kat aku ke . ? 
kadang aku persalahkan diri aku sendri sebab terima kow n kenal koe . tapi tu hanya la tinggal kate-2 je .
semua dah berlaku . so aku kena terima semua ny ngn rela hati . hubugan kita pon dh hampir setahun . aku akn cube pertahankan hubugan ny dan terima kow seadaanya . 

#cewah ayat aku , macam novel kan . ni semua sebab aku 24jam berkepit ngn novel .